Over ons

Wie zijn wij?

Désirée van Tiel

Désirée van Tiel is medeoprichter, bestuurslid en caféhouder van Stichting nieuwe jurk.


Désirée is teamleider op de Taalschool in Huizen (basisonderwijs) en Cobo in Hilversum. Ze studeerde psychologie (UvA) en deed de verkorte Pabo (HvU). Désirée woonde een tijdje in Engeland en is daardoor ervaringsdeskundige in het zoeken naar aansluiting in een andere maatschappij.

Mirjam van Tiel 

Mirjam is medeoprichter, bestuurslid en caféhouder van Stichting nieuwe jurk.

 

Mirjam is sociaal wetenschapper (UvA, New School for Social Research) met een MBA (TIAS). Ze werkte als onderzoeker, en als manager in de tijdschriftenuitgeverij, bij De Argumentenfabriek en bij het Humanistisch Verbond. Mirjam woonde een tijd in de Verenigde Staten en is daardoor ervaringsdeskundige in het zoeken naar aansluiting in een andere maatschappij.

Erna Spork

Erna Spork woont sinds kort in Huizen. Via de vrijwilligerscentrale vindt ze Naaicafé nieuwe jurk en start er in augustus met het geven van naailessen. Ze vindt dit een mooie manier om haar kennis over te dragen. En om samen met anderen positief bezig te zijn.

Saskia Stöckler

Saskia Stöckler is patroontekenaar met een indrukwekkende staat van dienst en is aan de slag om onze perfecte jurk te ontwerpen. Wij voelen ons vereerd!

Saskia is verbonden aan AMFI. Ze geeft daar les in patronen maken.

Antje Tilstra

Antje is aspirant-bestuurslid van Stichting nieuwe jurk. 

Door haar achtergrond in Sociologie weet Antje hoe uitdagend het kan zijn om sociale cohesie in een buurt te vergroten. Ze gelooft in de waarde van participeren en ontmoetingen, waardoor mensen zich meer thuis voelen in een buurt. Deze visie en overtuiging kan ze meenemen naar Stichting Nieuwe Jurk'.

Antje Tilstra is naast socioloog ook journalist. Ze werkt ook bij Buurtgids en bij Impact Hub, beide in Amsterdam.

Jij? We zijn op zoek naar versterking van ons team!